ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

 

26 січня 2021 року                                                                                                            18

 

 

Про звільнення Решетняка Володимира Вікторовича з посади директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ТЕАТР ЛЯЛЬОК ім. В.А. АФАНАСЬЄВА»

 

Відповідно до підпункту 2.3 пункту 2 рішення обласної ради від 15 жовтня 2020 року  № 1364-VІІ «Про затвердження Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, та визнання деяких рішень обласної ради такими, що втратили чинність»:

 

              звільнити РЕШЕТНЯКА Володимира Вікторовича з посади директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ТЕАТР ЛЯЛЬОК ім. В.А. АФАНАСЬЄВА» 01 лютого 2021 року в зв’язку із закінченням строку дії контракту № 191 від 17.09.2015 (зі змінами) (пункт 2 частини першої статті 36 КЗпП України).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                 Артур ТОВМАСЯН